text-shape-iconÇukurambar Lila Life

Güzelliğin Sırları
Keşfedilmeyi Bekliyor

Yüz bakımından masaja, tüm hizmetlerde
sınırlı süreli indirim!

%40 İndirim Bizi Arayın

text-shape-iconLuxury SkinCare

Kaliteli ve Güvenli
Yüz ve Cilt Bakımı

Luxury Ürünleriyle Cildinizi Şımartın
Luxury SkinCare Ürünlerini Kullanıyoruz!

%40 İndirim Bizi Arayın

text-shape-iconLila Life Güzellik

Güzelliğin Sırları
Keşfedilmeyi Bekliyor

Yüz bakımından masaja, tüm hizmetlerde
sınırlı süreli indirim!

%40 İndirim Bizi Arayın
Slimtone ile Kontrollü Zayıflayın blog image

Slimtone ile sağlıklı kilo vermek artık çok kolay!

Slimtone ile sağlıklı kilo vermek artık çok kolay! Evet,  son yılların en gözde medikal estetik uygulamalarından olan slimtone ile bölgesel fazlalıkları zahmetsizce ortadan kaldırmak mümkün. Farklı sebeplerden ötürü vücudunuza yerleşen ve denediğiniz tüm yöntemlere karşın bir sonuca varamadığınız bölgesel fazlalıklarınız karşısında artık çaresiz değilsiniz.

Slimtone Nedir?

Odaklı basınç enerjisi yardımı ile vücutta depolanan yağ dokularının parçalanması şeklinde tanımlayabileceğimiz bu uygulama, yağ yakımının yanı sıra elastikiyetini kaybetmiş dokuları sıkılaştırma noktasında da etkili sonuçlara ulaştırır.

Günümüzde pek çok insan,  daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmek için beslenmesine dikkat ederken egzersiz ve spor yapmaya da azami derecede önem göstermektedir. Fakat; tempolu yaşam tarzı ve iş yoğunluğu, pek çoğumuzun istediği şekilde beslenmesini ve spor programı oluşturmasına imkân vermemektedir. İşte bu noktada imdadımıza yetişen yeni nesil medikal estetik uygulamaları ile zamandan tasarruf ederek bölgesel fazlalıklarımızdan kurtulabildiğimiz gibi selülitlerin neden olduğu çirkin görünümün de önüne geçilebilmemiz mümkündür.

Slimtone Ne İşe Yarar?

Bu uygulamanın sağladığı pek çok fayda vardır.  Başta istenilen bölgeden zayıflamak olmak üzere elastikiyetini kaybeden cilde elastikiyet kazandırarak sıkılaştırma, vücuttaki yağ kütlesini azaltma, selülitli dokuların onarımını sağlama gibi avantajları sayesinde slimtone uygulaması son yılların en gözde medikal estetik işlemleri arasına girmeyi başarmıştır.

Seanslar şeklinde ilerleyen bu uygulamada seans süresi ortalama 30 dakikadır. Uygulama yapılacak olan kişinin özelliklerine ve uygulama yapılacak olan bölgeye göre seans sayısı değişebilmekle birlikte uzman estetisyenler tarafından uygulanması koşulu ile bu uygulamadan sağlanacak fayda oldukça yüksektir.

Peki, slimtone uygulaması sadece kadınlar tarafından mı tercih edilmektedir? Erkekler için güzel haberi hemen verelim. Erkekler tarafından da gönül rahatlığı içerisinde tercih edilebilecek bir uygulama olan slimtone ile erkekler de bölgesel fazlalıklarından zahmetsizce kurtulabilmektedir.

Slimtone Fiyatları

Son yıllarda kişisel bakıma verilen önemin artması ile her gün farklı noktalarda güzellik merkezleri açılmaktadır. Talepleri karşılamak adına sayılarının her gün arttığı bu merkezlerden hizmet almak için belli kriterlere dikkat etmek son derece önemlidir. Uzman estetisyenler ile çalışmayan, fiziki şartları uygun olmayan, sterilizasyona dikkat etmeyen merkezlerden uzak durulması sadece slimtone uygulamasından değil lenf drenaj, G5 masajı gibi diğer bölgesel zayıflama uygulamalarından alınacak olan faydayı da arttıracaktır.

Çukurambar Lila Life Güzellik Merkezi, sektörde adını verdiği kaliteli hizmet ile duyurmuş profesyonel bir güzellik merkezidir. Cerrahi müdahale olmadan daha bakımlı ve fit görünmek isteyenlerin ilk adresi olan güzellik merkezimizde, sağlığınızı riske atmadan daha güzel bir görünüme kavuşmanız mümkündür. En kaliteli medikal malzemelerin kullanıldığı güzellik merkezimizde alanında uzman estetisyenler, ihtiyaçlarınıza uygun tedavi planlaması ile sizi hayallerinizdeki görünüme bir adım daha yaklaştırır.

Yıllardır çözüm aradığınız ancak bir sonuca ulaşamadığınız bölgesel fazlalıklarınızdan kolay bir şekilde kurtulmak için Çukurambar Lila Life Güzellik Merkezi’ni tercih edebilir, evinizin konforunda selülitlerinizden ve bölgesel fazlalıklarınızdan kurtularak daha fit bir görünüme kavuşabilirsiniz. Haydi! Daha fazla ertelemeyin. Harekete geçin, kaliteli yaşama kapı aralayın.

banner-img