text-shape-iconÇukurambar Lila Life

Güzelliğin Sırları
Keşfedilmeyi Bekliyor

Yüz bakımından masaja, tüm hizmetlerde
sınırlı süreli indirim!

%40 İndirim Bizi Arayın

text-shape-iconLuxury SkinCare

Kaliteli ve Güvenli
Yüz ve Cilt Bakımı

Luxury Ürünleriyle Cildinizi Şımartın
Luxury SkinCare Ürünlerini Kullanıyoruz!

%40 İndirim Bizi Arayın

text-shape-iconLila Life Güzellik

Güzelliğin Sırları
Keşfedilmeyi Bekliyor

Yüz bakımından masaja, tüm hizmetlerde
sınırlı süreli indirim!

%40 İndirim Bizi Arayın
Bölgesel Zayıflama ve Fit Bir Vücut için Uygun Yöntemler blog image

Orantılı vücut hatları ve fit bir vücuda sahip olmayı kim istemez ki!

Orantılı vücut hatları ve fit bir vücuda sahip olmayı kim istemez ki! Maalesef pek çok kişi bölgesel fazlalıklarından ve yağ depolarından dolayı sıkıntılı günler yaşıyor ve hayalini kurduğu fit vücuda ulaşmak için türlü yollar deniyor.

Ağır diyet listeleri ile bir arpa boyu yol kat edemeyen, dahası aç kalarak kendine eziyet eden insanlar, yeni nesil zayıflama yöntemlerini büyük bir heyecanla deniyor. Peki, medikal estetik uygulamaları arasında değerlendirilen bu yeni nesil bölgesel zayıflama yöntemleri arasında hangi uygulamalar yer alıyor?

Soğuk Lipoliz

Vücuttaki yağ depolarının soğutularak parçalanması prensibi ile çalışan bir cihazla uygulanan soğuk lipoliz son yılların en gözde medikal estetik uygulamalarının başında geliyor. Şu sıralar her yerde soğuk lipoliz yaptıranların yorumlarını ve uygulamadan duydukları memnuniyeti görmemiz mümkün. Farklı türdeki başlıkları sayesinde her cilt tipine uygun ve her bölgeye uygulanma imkânı olan soğuk lipoliz ile bölgesel fazlalıklarından kurtulan kişiler deyim yerinde ise bayram ediyor. Dahası lipoliz işlemi sadece kilo problemini ortadan kaldırmakla da yetinmiyor. Kan dolaşımını hızlandırarak selülitli dokuların onarılmasına da katkı sağlayan bu uygulama, en erken 4 ile 6 seans sonrasında net bir şekilde kilo kaybını ortaya koyuyor.

G5 Masajı

Bir diğer bölgesel zayıflama uygulaması da tahmin ettiğiniz gibi G5 Masajı. En az soğuk lipoliz kadar olumlu etkiler sağlayan G5 Masajı, ritmik titreşimler ile sıkıntılı bölgelerdeki yağ dokularının harekete geçirilerek ortadan kaldırılmasını amaçlıyor. Çok fazla talep gören bu masaj uygulaması, neredeyse tüm güzellik merkezlerinin uygulama listesinde bulunuyor. Ancak altını çizmemiz gereken bir nokta var ki o da uygulama yaptıracak olan kişinin sıradan herhangi bir merkezde bu uygulamayı yaptırma konusunda temkinli davranmasıdır. Çünkü işin ehli olmayan kişilerce gerçekleştirilen bu uygulama yarar yerine insan sağlığına zarar verebilmektedir.

Heykeltraş Zayıflama

 
Adını sık duyduğumuz bir diğer medikal estetik uygulaması da heykeltraş zayıflama yöntemidir. Radyo frekans dalgalarının özel olarak tasarlanmış ultrason cihazı ile sorunlu bölgelere iletiminin sağlandığı bu uygulama yağ çeperlerinin incelmesini sağlar. Seanslar hâlinde ilerleyen bu tedavi programında toplam seans sayısı uygulama yapılacak olan bölgelere ve bu bölgelerdeki yağ yoğunluğu ile paralel olarak değişkenlik gösteriyor. Ortalama bir değer vermek gerekir ise seans sonunda 2 ile 12 cm aralığına kadar incelme sağlayabilmek mümkün.

Bölgesel Zayıflama

Ameliyat masasına yatmadan, ağrısız ve acısız bir şekilde zayıflamak isteyenlerin önünde geniş bir yelpaze bulunuyor. Medikal estetik uygulamaları arasında çok sayıda seçenek var ve bu uygulamaların hepsi FDA onayı alarak insan sağlığına zarar vermediğini kanıtlamış işlemler.

Slimtone, EMS uygulamaları da dâhil olmak üzere gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bir güzellik merkezi var.  Çukurambar Lila Life Güzellik Merkezi, uzman estetisyenleri ile insanları güzelleştirmeye devam ediyor. En kaliteli medikal malzemelerin kullanıldığı güzellik merkezimizde güler yüzlü personelimiz sizler için en kaliteli hizmeti vermeye gayret ediyor. 
Zayıflayamamak diye bir şey yok! Zayıflamak için uygulanması gereken yöntemlerden habersiz kalmak diye bir durum söz konusu. Sonuç olarak zayıflamak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık. Çukurambar Lila Life Güzellik Merkezi olarak ihtiyaçlarınıza uygun tedavi planlamaları ile güzelliğinize yatırım yapma gayretinizi destekliyor ve elimizden geleni yapmaya hazır olarak bekliyoruz.
Siz de kilo probleminize artık dur demek istiyorsanız ısrarla Çukurambar Lila Life Güzellik Merkezi’ni ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz. Kilolarınıza karşı çaresiz olmadığınızı bilin. Haydi! Hayat ertelemeye gelmeyecek kadar kıymetli ve kısa. Gelin, emin ellerde zayıflamanın ve daha fit bir görünüme ulaşmanın keyfini yaşamanıza yardımcı olalım, sizi hayalinizdeki vücut görüntüsüne kavuşturalım.

banner-img