text-shape-iconÇukurambar Lila Life

Güzelliğin Sırları
Keşfedilmeyi Bekliyor

Yüz bakımından masaja, tüm hizmetlerde
sınırlı süreli indirim!

%40 İndirim Bizi Arayın

text-shape-iconLuxury SkinCare

Kaliteli ve Güvenli
Yüz ve Cilt Bakımı

Luxury Ürünleriyle Cildinizi Şımartın
Luxury SkinCare Ürünlerini Kullanıyoruz!

%40 İndirim Bizi Arayın

text-shape-iconLila Life Güzellik

Güzelliğin Sırları
Keşfedilmeyi Bekliyor

Yüz bakımından masaja, tüm hizmetlerde
sınırlı süreli indirim!

%40 İndirim Bizi Arayın
G5 Masajı’nın Mucizevi Etkileri blog image

Günlük hayatta yaşanan yoğun stresten kurtulmanın farklı yollarının olduğu doğru.

Günlük hayatta yaşanan yoğun stresten kurtulmanın farklı yollarının olduğu doğru. Şu sıralar en favori çözüm yolu ise şüphesiz ki G5 masajı. Kaslardaki gerilimi ve ağrıyı hafifleten etkili bir masaj tekniği olan G5 masajı hakkında bilgilere yer vereceğimiz bu yazımızdan sonra G5 masajını deneyimlemek için sabırsızlanacağınıza eminiz.

G5 Masajı Nedir?

G5 masajı, titreşim prensiplerine dayanan bir terapi yöntemidir. Profesyonel masaj terapistleri tarafından uygulanması tavsiye edilen bu teknik; kaslardaki gerilimi hafifletmek, kan dolaşımını artırmak ve toksinleri vücuttan atmak için kullanılır.  Özel bir cihaz yardımı ile gerçekleştirilen bu masaj ile kaslar yüksek frekanslı titreşimler ile harekete geçirilir.

G5 Masajı Faydaları

Bu yeni nesil masaj uygulamasını sağladığı pek çok avantaj bulunmaktadır. Kaslardaki gerilimi azaltması ile vücuda verdiği rahatlama hissi, G5 masajı yaptıranların yorumlarında en fazla dikkat çeken noktadır. Dahası bu mucizevi masaj ile boyun, omuz ve sırt bölgesindeki gerginlik hissinin önüne geçmek de mümkündür.

Spor ve egzersiz sonrası vücutta oluşan kas ağrılarını azaltma ve hasar alan dokuları iyileştirme noktasında da oldukça etkili olan G5 masajı, kan dolaşımını artırıcı özelliği ile dokulara daha fazla oksijen ve besin maddesinin taşınmasını sağlar. Lenf dolaşımını uyararak toksinlerin vücuttan daha kolay bir şekilde atılmasına destek olan bu masaj ile vücutta oluşan ödem ve şişliklerin de önüne geçilmektedir. Böylece bölgesel zayıflama ile ilgili önemli bir yol kat edilmiş olmaktadır.

Yeni nesil medikal estetik uygulamaları arasında önemli bir yerde bulunan G5 masajının sağladığı faydalar, elbette bu kadar ile sınırlı değil. Cilt bakımı açısından da önemli bir rol oynamaktadır. Cilt altında biriken yağların dağılmasına yardımcı olan bu masaj tekniği, selülit görünümünü azaltmada da son derece başarılı sonuçlara ulaştırır. Kadınların korkulu rüyalarından biri olan selülitlere karşı sağladığı etkiler ile kadınlardan tam not almayı başarmış olan G5 masajı ile kısa süre içerisinde selülitli dokuların iyileştirilmesi mümkündür.

G5 Masajı Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bölgesel fazlalıkların ortadan kaldırılmasındaki mucizevi etkileri ile bölgesel incelme uygulamalarının en çok tercih edilen işlemi olan G5 masajının ardından yoğun tempolu işlerden uzak durmak ve bir süre dinlenmek dışında dikkat edilmesi gereken ekstra bir nokta yoktur.  Yan etki bakımından oldukça rahat bir teknik olan G5 masajı, modern yaşamın getirdiği stres ve yoğunluktan kaynaklanan rahatsızlıkları hafifletmek için harika bir seçenektir.

G5 Masajı Ankara

Medikal estetik uygulamalarındaki gelişmelere ve bu alandaki uygulamalara olan taleplere paralel olarak her noktada güzellik merkezi gördüğümüzü dile getirmemiz yanlış olmayacaktır. Ancak dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta vardır ki o da tüm medikal estetik uygulamaları gibi G5 masajının da mutlaka profesyonel hizmet anlayışına sahip adreslerde yaptırılması gerektiğidir.

Çukurambar Lila Life Güzellik Merkezi; uzman personel kadrosu ile profesyonel hizmet anlayışına sahip kaliteli bir güzellik merkezidir. En kaliteli medikal malzemelerin kullanılmasına azami derecede önem gösterilen güzellik merkezimizde, son teknoloji medikal cihazlar kullanılarak profesyonel hizmet sunulur.

Selülitlerinizin çirkin görüntüsünden kurtulmaya, bölgesel fazlalıklarınıza elveda demeye hazırsanız en doğru adresin Çukurambar Lila Life Güzellik Merkezi olduğunu bilmelisiniz.  Haydi! Daha fazla ertelemeyin. Güzellik merkezimizde, uzman ellerde G5 masajı deneyimi için harekete geçin, daha güzel bir görünüme kavuşmanın ve yüklerinizden kurtulmanın keyfini yaşayın.

banner-img