text-shape-iconÇukurambar Lila Life

Güzelliğin Sırları
Keşfedilmeyi Bekliyor

Yüz bakımından masaja, tüm hizmetlerde
sınırlı süreli indirim!

%40 İndirim Bizi Arayın

text-shape-iconLuxury SkinCare

Kaliteli ve Güvenli
Yüz ve Cilt Bakımı

Luxury Ürünleriyle Cildinizi Şımartın
Luxury SkinCare Ürünlerini Kullanıyoruz!

%40 İndirim Bizi Arayın

text-shape-iconLila Life Güzellik

Güzelliğin Sırları
Keşfedilmeyi Bekliyor

Yüz bakımından masaja, tüm hizmetlerde
sınırlı süreli indirim!

%40 İndirim Bizi Arayın
İstenmeyen Yağlardan Kurtulmanın Yolları blog image

Genetik yatkınlık, yanlış beslenme alışkanlığı, ağır ilaç kullanımı, psikolojik rahatsızlıklar ya da hareketsiz yaşam tarzı gibi nedenler ile ortaya çıkabilen kilo problemi nerdeyse üç kişiden birinde karşılaştığımız önemli bir sağlık sorunudur.

Genetik yatkınlık, yanlış beslenme alışkanlığı, ağır ilaç kullanımı, psikolojik rahatsızlıklar ya da hareketsiz yaşam tarzı gibi nedenler ile ortaya çıkabilen kilo problemi nerdeyse üç kişiden birinde karşılaştığımız önemli bir sağlık sorunudur. Pek çok insanın kilo sorunu nedeni ile çözüm yolları aradığını hepimiz biliriz. Dahası kilolarına karşı galibiyet kazanamayan bu insanlar arasında mide küçültme operasyonlarına varıncaya kadar cesaret gerektiren cerrahi girişimlere kalkışanlar bile vardır. Oysaki ameliyatsız estetik sektöründeki gelişmelere paralel olarak istenmeyen yağlardan ağrısız ve zahmetsiz bir şekilde kurtaracak birçok uygulama bulunmaktadır. İstenmeyen yağlardan kurtulmanız için fayda sağlayacak medikal estetik uygulamalarından bahsedeceğimiz bu yazımız ile siz de size en uygun işlemi seçerek kilolarınıza elveda diyebilirsiniz.

Fazla Kilolar Kaderiniz Olmasın

Çevrenizde medikal estetik uygulamaları ile zayıflamayı başaranlardan duymuş ya da sosyal medya reklamlarından mutlaka görmüş olmalısınız ki günümüzde bölgesel fazlalıklardan kurtulmayı sağlayacak çok farklı zayıflama yöntemi bulunuyor. Bunlar arasında ilk akla gelenler arasında ise şüphesiz ki G5 Masajıvar. Yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte bilhassa kadınları fazlaca bir telaşın sardığı ve kadınların istenmeyen yağlardan kurtulmak için çeşitli girişimlerde bulunduğu doğru. Peki, G5 Masajı ve diğer zayıflama uygulamaları gerçekten övüldüğü kadar etkili mi?

Evet, merkezimizden G5 masajı hizmeti alan danışanlarımızdan aldığımız geri dönüşlerle de net bir şekilde gözlemleyebildiğimiz gibi bu masaj ile yağ depolarını harekete geçirerek fazlalıklarını ortadan kaldıran birçok insan bulunuyor. Dahası sadece kadınlar da değil. Erkekler tarafından da fazlaca talep gören G5 Masajı ile daha fit ve daha güzel bir görünüme kavuşmak sanılanın aksine son derece kolay.

Kaslarınızı Harekete Geçirin

Kasların daha aktif hâle getirilerek enerji harcanmasına hizmet eden EMS uygulaması ile pasif jimnastik işlemi de istenmeyen yağlardan kurtulmak isteyenlerin denediği çözüm yolları arasında yer alıyor. Peki, bu uygulamalar nasıl bir çalışma prensibine sahip?

Aktif olarak çalışmayan kasların radyo frekans dalgaları ile harekete geçirilmesini sağlayan bu uygulamalar sayesinde kısa zamanda yüksek oranda kalori yakımı elde ediliyor. Son yıllarda çok sık rastladığımız bu işlemler ile bölgesel fazlalıklarından kurtulan insanlar neredeyse her yerde karşımıza çıkıyor.

 EMS ve pasif jimnastik uygulamalarının en avantajlı yönü ise FDA onayı almış medikal cihazlar yardımı ile uygulanıyor ve insan sağlığına herhangi bir zarar vermiyor olması. Aç kalmadan, cerrahi bir müdahale geçirmeden deyim yerinde ise ev konforu içerisinde fazla kilolarınıza yol vermenizi sağlayan bu uygulamaların bu derece talep görmesi uygulamadan aldıkları sonuçlarla mutlu ve daha sağlıklı bir yaşama kavuşanları gördükçe hiç de şaşırtıcı gelmiyor.

Lila Life Güzellik Merkezi

Zayıflamak için deneyeceğiniz yöntemleri dile getirdikten sonra daha fit bir görünüme ulaşmak için gönül rahatlığı ile kendinizi emanet edeceğiniz bir merkezden söz etmek isteriz. Ankara merkezli faaliyet gösteren Lila Life Güzellik Merkezi, sadece bölgesel olarak incelmek isteyenler tarafından değil cilt bakım işlemleri ile de kendilerine yatırım yapmak isteyenlerin ilk sırada tercih ettiği profesyonel bir güzellik merkezidir. En kaliteli medikal malzemelerin uzman güzellik uzmanları tarafından kullanıldığı merkezimiz, son teknoloji medikal cihazlarla donatılmış ve müşterilerinden tam not almayı başarmış kaliteli bir güzellik kliniğidir. 

İstenmeyen yağlarınız kâbusunuz olmasın! Teknolojinin insanlığa sunmuş olduğu nimetlerden uzman ellerde faydalanmak herkesin hakkı. Bu nedenle harekete geçmenin tam zamanı. Haydi! Yolunuzu Lila Life Güzellik Merkezi’ne çevirin, daha fit bir vücut ile yaza merhaba demenize destek olalım.


banner-img